MODNE MARKI ZEGARKOWE

Kategoria

Recenzje

w GC, Recenzje, Zegarki

Recenzja: GC Z12003L1MF – dla kobiet, które uwielbiają eleganckie błyskotki

Dla kobiet, które uwielbiają eleganckie błyskotki, marka GC przygotowała w sezonie jesień – zima 2022/23 specjalny zegarek. Ma sportowy charakter ze względu na bransoletę, ma też masę perłową na tarczy i kryształki Swarovskiego na pierścieniu okalającym kopertę. Elegancki, pełny blasku, idealny na każde spotkanie, także świąteczne. Taki właśnie jest GC Z12003L1MF, który poddajemy szczegółowej recenzji.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Moda
Złota, polska jesień w szafach znanych blogerek
28 września 2021
w Timberland, Zegarki
Wakacje w stylu eko. 3 najnowsze zegarki Timberland inspirowane naturą
8 lipca 2022
w Jacques du Manoir, Zegarki, Zegarki Damskie
Jacques du Manoir – szwajcarska marka tworząca zegarki z myślą o kobietach
21 lutego 2022
w GC, Recenzje, Zegarki

Recenzja: GC Sport Chic – jesień z zegarkiem w stylu glamour

Francuski styl spotyka się tutaj ze szwajcarską jakością, a różowe złoto przeplata z harmonią zieleni i spokojem błękitu. Sportowy zegarek, który będzie odpowiedni do założenia na wiele eleganckich okazji. Ma praktyczne funkcje dodatkowe, przydatne na co dzień. Oto zegarek damski marki GC z kolekcji Sport Chic o referencji GC Y06009L7MF. Stylowa biżuteria i zarazem praktyczny dodatek na nadgarstku!

Jak wypadł w naszej recenzji? Zapraszamy do lektury!

Czytaj więcej

Podobne posty
w Wiadomości
News! 4F ubierze olimpijczyków na Olimpiadzie w Pekinie
4 lutego 2022
w Guess, Zegarki, Zegarki Damskie, Zegarki Męskie
GUESS x J BALVIN – kolaboracja pełna kolorów
8 sierpnia 2020
w Zegarki
Czerwone zegarki na Walentynki dla niej i dla niego – zobacz najlepsze propozycje
10 lutego 2021
w Jacques du Manoir, Recenzje, Zegarki

Recenzja: Jacques du Manoir Beauty – zegarek stworzony, by błyszczeć

Tradycyjna, okrągła koperta, masa perłowa na tarczy, lśniący od mieniących się kamieni pierścień i precyzyjny mechanizm kwarcowy. Do tego bransoleta w kolorze złotym, której środkowe ogniwa również ozdobiono błyszczącymi kamieniami. Zegarek damski Jacques du Manoir Beauty JWL01502 to harmonia, elegancja i luksus w jednym. Ten zegarek został stworzony do tego, by błyszczeć!

Mieliśmy okazję gościć go w naszej redakcji i testować.

Jak wypadł w naszej recenzji? Zapraszamy do lektury!

Czytaj więcej

Podobne posty
w Moda, Porady dotyczące mody
Pożegnanie z zimą! Jak nosić sztuczne futro, by wyglądać stylowo?
25 marca 2022
w Zegarki
Zegarki Nautica. Inspirowane morzem. Stworzone w mieście
26 sierpnia 2022
w Hornavan, Zegarki, Zegarki Damskie
Nowości marki Hornavan. Elegancka kolekcja inspirowana naturą, głęboko osadzona w stylu „lagom”. Poznaj wyjątkowe modele!
24 stycznia 2023
w Recenzje, Zegarki, Zegarki Męskie

Recenzja: Pulsar Solar Chronograph Akcelerator (PZ5117X1)

Dziś pod naszą redakcyjną lupę bierzemy dla Was, drodzy Czytelnicy, jeden z najnowszych męskich zegarków marki Pulsar. To model Pulsar Solar Chronograph Akcelerator o referencji PZ5117X1. Ten japoński zegarek to praktyczne narzędzie dla mężczyzn, którzy chcą być „na czasie”.

Czy pozytywnie przejdzie nasz test? Sprawdźcie i przekonajcie się sami! 

Czytaj więcej

Podobne posty
w Wiadomości, Wydarzenia i relacje
Relacja z wydarzenia: finał wielkiej matury z wiedzy o zegarkach – edycja 2
10 października 2020
w Wiadomości
Znana polska marka garniturów męskich szyje teraz dla kobiet! O jaką markę chodzi?
10 maja 2022
w Zegarki
Zegarki Nautica – dla tych na lądzie, na fali i pod wodą
9 sierpnia 2021
w Bulova, Recenzje, Zegarki

Recenzja: Bulova Lunar Pilot Chronograph

Bulova to marka zegarmistrzowska, która ma bardzo długą historię oraz wiele osiągnięć na swoim koncie. Ostatnio można powiedzieć, że przeżywa ona swego rodzaju renesans. To jedna z firm produkujących zegarki, której korzenie wywodzą się ze Stanów Zjednoczonych. Dziś, kiedy zegarmistrzostwo kojarzymy głównie ze Szwajcarią i Japonią, dawniej istniejące w USA przedsiębiorstwa zegarkowe albo już nie istnieją, albo często nie są postrzegane jako pochodzące właśnie stamtąd.

Oczywiście miłośnicy zegarków z reguły znają rodowód danej marki i jej korzenie, jednakże większość użytkowników raczej nie ma tej wiedzy. To dlatego, że wiele marek o takim rodowodzie już nie istnieje z racji nie przetrwania tzw. rewolucji kwarcowej, lub ich zegarki produkowane są obecnie już w zupełnie innym miejscu na świecie.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Swatch, Wiadomości, Zegarki
Swatch Big Bold Bioceramic – najnowsza innowacja w branży
10 kwietnia 2021
w Obaku Denmark, Zegarki
Obaku Denmark Oktant – oszczędna forma, ośmiokątny kształt
15 marca 2022
w Zegarki, Zegarki Damskie, Zegarki Męskie
Top 5: najdroższe zegarki świata. Zobacz przegląd modeli!
28 marca 2022
w Recenzje, Zegarki, Zegarki Damskie

Recenzja: Adriatica Moonphase – stylowy zegarek damski z praktycznymi funkcjami

Znana szwajcarska marka Adriatica dodała do swojego portfolio nowy zegarek z popularnej damskiej kolekcji Moonphase. Tym razem jest to model na złotej bransolecie typu mesh, ze złotą kopertą, rozbudowanym datownikiem oraz wskazaniem faz Księżyca.

Oto jeden z najnowszych modeli w ofercie marki Adriatica o referencji A3732.1187QF.

Zobaczmy co proponuje ten stylowy i funkcjonalny zegarek.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Casio Vintage, Moda, Zegarki
Ikona czasu. Zobacz jak zmieniała się moda i zegarki Casio Vintage na przestrzeni ostatnich lat!
15 lipca 2022
w Moda
Królowa Elżbieta II. Jej styl i wpływ na świat fashion
17 września 2022
w Garett, Zegarki
Prezent na święta. Spełniaj życzenia bliskich, podaruj smartwatch!
17 grudnia 2022
w Guess, Recenzje, Zegarki, Zegarki Damskie

Recenzja: GUESS Dress Clear Cut – czyli wyglądać jak milion dolarów

Ma wszystko czego potrzebuje na co dzień współczesna zabiegana kobieta: kwarcowy mechanizm, datownik wskazujący dzień tygodnia i miesiąca oraz wskazanie dzień/noc, czyli czasu dobowego 24 h. Jest idealnym dodatkiem do noszenia na co dzień. Odsłania swoje „serce”, ale tylko częściowo.

Oto nowość – damski zegarek marki GUESS o referencji GW0253L2.

Mieliśmy okazję testować go przez kilkanaście dni. Jak wypadł w naszej recenzji?

Zapraszam do lektury!

Czytaj więcej

Podobne posty
w Timberland, Zegarki
Już są! 3 nowe, męskie zegarki Timberland
17 lutego 2021
w Hornavan, Zegarki, Zegarki Damskie
Dzień Kobiet: 5 zegarków, które przyśpieszą bicie jej serca!
3 marca 2021
w Hornavan, Zegarki, Zegarki Damskie
Jaki prezent kupić kobiecie na święta? Wybierz idealny zegarek dla niej!
28 listopada 2022
w Hornavan, Recenzje, Zegarki, Zegarki Damskie

Recenzja: Hornavan Salla w zestawie z bransoletką

Zegarek w zestawie z bransoletką. Prosty, minimalistyczny design. Pasował będzie na co dzień i na wieczór. Żółte złoto spotyka się tutaj z klasyczną czernią tworząc wyrafinowaną kompozycję, a precyzja wskazań kwarcowego japońskiego mechanizmu komponuje się ze skandynawskim stylem.

Oto damski zegarek szwedzkiej marki Hornavan z kolekcji Salla o referencji SA309010132.

Filigranowy zegarek i lśniąca bransoletka w jednym zestawie.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Ciekawostki, Zegarki
Z kieszonki na nadgarstek. Skąd wzięły się zegarki naręczne? Historia czasu. Część 4
28 lipca 2021
w Biżuteria, Wiadomości
Kasia Cichopek wprowadziła na rynek własną markę biżuterii!
21 października 2021
w Zegarki, Zegarki Damskie
Najnowszy damski zegarek marki NOMOS Glashütte Ludwig Gold 33. Towarzysz na całe życie
30 maja 2022
w Jacques Lemans, Recenzje, Zegarki

Recenzja: Jacques Lemans Chronograph (1-2091E)

Zegarek typu chronograf, czyli posiadający dodatkową funkcję w postaci stopera, umożliwiający precyzyjny pomiar odcinków czasu, a zarazem niemal rasowy diver, bo ma klasę wodoszczelności 200m. Model o wyraźnie sportowym designie, ale jednak z nutką elegancji. Właśnie taki zegarek trafił do naszej redakcji.

Oto męski zegarek marki Jacques Lemans Chronograph o referencji 1-2091E.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Biżuteria, Cerruti 1881, Zegarki
Modne trendy i dodatki na jesień – zimę 2022/2023. Zegarki i biżuteria, które staną się ozdobą każdej stylizacji!
4 listopada 2022
w Swatch, Zegarki
Swatch x MoMA – tam, gdzie sztuka wyznacza czas
1 marca 2021
w Knock Nocky, Zegarki
Zegarek dziecięcy jako pomysł na prezent od św. Mikołaja. Jaki wybrać? Podpowiadamy!
21 listopada 2022
Podobne posty
w Marki modowe, Moda, Wiadomości
Kolekcja roku 2021: Monika Brodka robi modową rewolucję w Reserved!
13 października 2021
w Lorus, Zegarki
Zegarki LORUS KIDS jako propozycja prezentu od zajączka
15 kwietnia 2019
w GC, Zegarki
Idealna para. Zegarek dla niej i dla niego z zieloną tarczą od marki GC
6 lipca 2022

MODNE MARKI NA CZASIE

Zamknij