MODNE MARKI ZEGARKOWE

Kategoria

Recenzje

w Recenzje, Zegarki, Zegarki Damskie

Recenzja: Adriatica Moonphase – stylowy zegarek damski z praktycznymi funkcjami

Znana szwajcarska marka Adriatica dodała do swojego portfolio nowy zegarek z popularnej damskiej kolekcji Moonphase. Tym razem jest to model na złotej bransolecie typu mesh, ze złotą kopertą, rozbudowanym datownikiem oraz wskazaniem faz Księżyca.

Oto jeden z najnowszych modeli w ofercie marki Adriatica o referencji A3732.1187QF.

Zobaczmy co proponuje ten stylowy i funkcjonalny zegarek.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Hornavan, Zegarki, Zegarki Damskie
5 zegarków z kwiatami na tarczy, które powinna znać każda fashionistka
3 lipca 2020
w Obaku Denmark, Strand Denmark by Obaku, Zegarki, Zegarki Damskie
Sprawdzony prezent na Dzień Kobiet – praktyczny zegarek!
5 marca 2021
w Hornavan, Zegarki, Zegarki Damskie
5 damskich zegarków, które wskazują, że przyszła złota polska jesień
18 września 2020
w Guess, Recenzje, Zegarki, Zegarki Damskie

Recenzja: GUESS Dress Clear Cut – czyli wyglądać jak milion dolarów

Ma wszystko czego potrzebuje na co dzień współczesna zabiegana kobieta: kwarcowy mechanizm, datownik wskazujący dzień tygodnia i miesiąca oraz wskazanie dzień/noc, czyli czasu dobowego 24 h. Jest idealnym dodatkiem do noszenia na co dzień. Odsłania swoje „serce”, ale tylko częściowo.

Oto nowość – damski zegarek marki GUESS o referencji GW0253L2.

Mieliśmy okazję testować go przez kilkanaście dni. Jak wypadł w naszej recenzji?

Zapraszam do lektury!

Czytaj więcej

Podobne posty
w Zegarki, Zegarki Damskie
Pierre Ricaud Abalone – skarb z podwodnego świata
23 sierpnia 2019
w Obaku Denmark, Zegarki, Zegarki Damskie
Zegarki damskie Obaku – połączenie klasyki duńskich projektów z azjatycką filozofią
11 lutego 2018
w Hornavan, Zegarki
Prosto w serce. 5 propozycji zegarków dla niej na Walentynki
5 lutego 2021
w Hornavan, Recenzje, Zegarki, Zegarki Damskie

Recenzja: Hornavan Salla w zestawie z bransoletką

Zegarek w zestawie z bransoletką. Prosty, minimalistyczny design. Pasował będzie na co dzień i na wieczór. Żółte złoto spotyka się tutaj z klasyczną czernią tworząc wyrafinowaną kompozycję, a precyzja wskazań kwarcowego japońskiego mechanizmu komponuje się ze skandynawskim stylem.

Oto damski zegarek szwedzkiej marki Hornavan z kolekcji Salla o referencji SA309010132.

Filigranowy zegarek i lśniąca bransoletka w jednym zestawie.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Seiko, Zegarki, Zegarki Damskie
SEIKO Special Edition (SUR624P1) – kandydatka na wierną przyjaciółkę
15 marca 2021
w Biżuteria
Bursztyn w roli głównej, czyli biżuteria z bałtyckim złotem
7 września 2020
w Zegarki, Zegarki Damskie
Vostok Europe Undine – dwa, nowe damskie modele, które skradną serca kobiet
9 kwietnia 2021
w Recenzje, Zegarki

Recenzja: Jacques Lemans Chronograph (1-2091E)

Zegarek typu chronograf, czyli posiadający dodatkową funkcję w postaci stopera, umożliwiający precyzyjny pomiar odcinków czasu, a zarazem niemal rasowy diver, bo ma klasę wodoszczelności 200m. Model o wyraźnie sportowym designie, ale jednak z nutką elegancji. Właśnie taki zegarek trafił do naszej redakcji.

Oto męski zegarek marki Jacques Lemans Chronograph o referencji 1-2091E.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Obaku Denmark, Zegarki
OBAKU dla niej i dla niego. Nowości rodem z Danii (zdjęcia live)
4 listopada 2019
w Cerruti 1881, Zegarki, Zegarki Damskie, Zegarki Męskie
CERRUTI 1881 – włoskie zegarkowe nowości dla niej i dla niego
13 listopada 2020
w Zegarki, Zegarki Damskie, Zegarki Męskie
Przedstawiamy Diesel x Mad Dog Jones – smartwatch z limitowanej edycji
17 listopada 2020
Podobne posty
w Timex, Zegarki, Zegarki Męskie
Kolekcja Q Timex – wielka reaktywacja kultowego modelu
2 września 2020
w Knock Nocky, Zegarki, Zegarki dla dzieci
Prezent dla dzieci na Wielkanoc – jaki wybrać?
2 kwietnia 2021
w Zegarki
HUBLOT Big Bang Unico Full Baguette King Gold Rainbow – zegarek we wszystkich kolorach tęczy
2 stycznia 2021
Podobne posty
w Hornavan, Zegarki
Hornavan Salla i Gryning. Zegarki, które przyniosą Ci szczęście
20 listopada 2020
w Moda, Zegarki, Zegarki Męskie
Zegarek do garnituru. Najbardziej eleganckie modele do 1000 zł
13 października 2020
w versus versace, Zegarki, Zegarki Damskie
Zegarki Versus Versace na lato – wybrane nowości 2021
2 lipca 2021
Podobne posty
w Seiko, Zegarki, Zegarki Męskie
Seiko Presage Star Bar Honeycomb (SSA409J1) – elegancja bez limitu w limitowanej serii
31 lipca 2021
w Wiadomości, Zegarki
Omega odmierza czas na Igrzyskach Olimpijskich 2020 w Tokio
23 lipca 2021
w Moda, Timberland, Zegarki
Historia marki: „american dream” według Timberland
14 lipca 2021
w Garett, Recenzje, Zegarki, Zegarki dla dzieci

Recenzja: smartwatch dziecięcy Garett Kids Spark 4G RT

Zanim skupimy się na recenzji dziecięcego smartwatcha i dokładnie przyjrzymy się jego funkcjom, na wstępie chciałabym opowiedzieć o pojęciu czasu u dzieci. Co dzieci wiedzą o czasie? Co o nim myślą? Co mówią? Jak sobie wyobrażają upływ czasu w przedszkolu, szkole, domu? Kiedy jest odpowiedni moment na podarowanie dziecku pierwszego zegarka?

Na te i inne pytania znajdziesz odpowiedź poniżej.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Zegarki, Zegarki dla dzieci
Która godzina? Pierwszy zegarek dla dziecka
26 lipca 2018
w Swatch, Zegarki
Swatch rusza w kosmos – nowa kolekcja SPACE Collection
19 czerwca 2021
w Moda
Co warto kupić Tacie? Propozycje modnych prezentów na Dzień Ojca do 200 zł
14 czerwca 2021
w Garett, Recenzje, Zegarki

Recenzja: smartwatch Garett GT22S RT – dla mężczyzny lubiącego technologiczne nowinki

Technologia od dawna służy podnoszeniu jakości życia. Szereg gadżetów ma za zadanie dbać o nasze zdrowie, monitorować jego stan czy po prostu uprzyjemnić codzienne funkcjonowanie. Dzięki technologicznym nowinkom nie musimy już praktycznie przejmować się jeśli zapomnimy portfela z domu, nosić ze sobą notatnika lub długopisu.

Większość (bo umówmy się, jeszcze nie wszystko) załatwią za nas „wearables”.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Vector Smart, Wiadomości
Zmiana czasu w ten weekend! Co zrobić, by nie musieć o niej pamiętać?
24 marca 2021
w G-SHOCK, Zegarki
Najnowszy G-SHOCK: jedynie 400 egzemplarzy w świecie i tylko jeden w Polsce!
30 grudnia 2020
w Zegarki, Zegarki Męskie
Szybkie samochody i precyzja czasu. Poznaj historię marki Scuderia Ferrari
17 lipca 2020
w Cerruti 1881, Recenzje, Zegarki, Zegarki Damskie

Recenzja: CERRUTI 1881 Corniglia (CRM22702)

Blask kryształków Swarovskiego, lśniąca masa perłowa na tarczy oraz tylko jeden dominujący kolor – nasycony granatowy. Filigranowy Cerruti 1881 Corniglia o referencji CRM22702 to zegarek i biżuteria w jednym.

Zanim skupimy się na opisie i dokładnie przyjrzymy się recenzowanemu zegarkowi, chciałabym na wstępie opowiedzieć o kolorze granatowym w modzie oraz pokrótce przypomnieć o wkładzie projektanta mody Nina Cerrutiego do branży fasion.

Co symbolizuje kolor klasyczny niebieski? Z czym go nosić? Skąd tajemniczy rok 1881 w nazwie marki Cerruti 1881? Na te i inne pytania odpowiedź znajdziesz poniżej.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Porady, Zegarki, Zegarki Damskie, Zegarki Męskie
Kupujemy zegarek. Na co zwrócić uwagę?
21 czerwca 2019
w Hornavan, Moda, Wiadomości, Zegarki Damskie
To właśnie te zegarki poleca Miss Polonia 2019!
25 listopada 2019
w Zegarki, Zegarki Damskie, Zegarki Męskie
Zegarki Caravelle – inspirowane amerykańską stolicą mody
18 listopada 2017

MODNE MARKI NA CZASIE

Zamknij