MODNE MARKI ZEGARKOWE

Kategoria

Recenzje

Podobne posty
w Como Milano, Zegarki, Zegarki Damskie
Como Milano: zegarki dla prawdziwych fashionistek. Jesteś jedną z nich?
2 kwietnia 2022
w Casio Vintage, Zegarki, Zegarki Damskie
Hot news: Casio Vintage Rainbow – celebrytka wśród zegarków
21 października 2020
w Zegarki
Męski zegarek Casio Edifice EQB-1100 – sportowe serce w eleganckiej oprawie
22 stycznia 2021
w Bulova, Recenzje, Zegarki

Recenzja: Bulova Lunar Pilot Chronograph

Bulova to marka zegarmistrzowska, która ma bardzo długą historię oraz wiele osiągnięć na swoim koncie. Ostatnio można powiedzieć, że przeżywa ona swego rodzaju renesans. To jedna z firm produkujących zegarki, której korzenie wywodzą się ze Stanów Zjednoczonych. Dziś, kiedy zegarmistrzostwo kojarzymy głównie ze Szwajcarią i Japonią, dawniej istniejące w USA przedsiębiorstwa zegarkowe albo już nie istnieją, albo często nie są postrzegane jako pochodzące właśnie stamtąd.

Oczywiście miłośnicy zegarków z reguły znają rodowód danej marki i jej korzenie, jednakże większość użytkowników raczej nie ma tej wiedzy. To dlatego, że wiele marek o takim rodowodzie już nie istnieje z racji nie przetrwania tzw. rewolucji kwarcowej, lub ich zegarki produkowane są obecnie już w zupełnie innym miejscu na świecie.

Czytaj więcej

Podobne posty
w versus versace, Zegarki, Zegarki Damskie
Zegarki Versus Versace na lato – wybrane nowości 2021
2 lipca 2021
w Obaku Denmark, Strand Denmark by Obaku, Zegarki, Zegarki Damskie
Sprawdzony prezent na Dzień Kobiet – praktyczny zegarek!
5 marca 2021
w Bulova, Wiadomości, Wydarzenia i relacje
Pokaz zegarków Bulova w kosmicznej odsłonie – relacja i zdjęcia
9 listopada 2021
w Recenzje, Zegarki, Zegarki Damskie

Recenzja: Adriatica Moonphase – stylowy zegarek damski z praktycznymi funkcjami

Znana szwajcarska marka Adriatica dodała do swojego portfolio nowy zegarek z popularnej damskiej kolekcji Moonphase. Tym razem jest to model na złotej bransolecie typu mesh, ze złotą kopertą, rozbudowanym datownikiem oraz wskazaniem faz Księżyca.

Oto jeden z najnowszych modeli w ofercie marki Adriatica o referencji A3732.1187QF.

Zobaczmy co proponuje ten stylowy i funkcjonalny zegarek.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Zegarki
HUBLOT Big Bang Unico Full Baguette King Gold Rainbow – zegarek we wszystkich kolorach tęczy
2 stycznia 2021
w Swatch, Wiadomości, Zegarki
Portfel w zegarku. Swatch wprowadza na rynek możliwość płacenia zegarkiem
15 grudnia 2020
w Ciekawostki, Moda, Wiadomości, Zegarki
Sean Coonery nie żyje. Jak się ubierał i jakie zegarki nosił?
2 listopada 2020
w Guess, Recenzje, Zegarki, Zegarki Damskie

Recenzja: GUESS Dress Clear Cut – czyli wyglądać jak milion dolarów

Ma wszystko czego potrzebuje na co dzień współczesna zabiegana kobieta: kwarcowy mechanizm, datownik wskazujący dzień tygodnia i miesiąca oraz wskazanie dzień/noc, czyli czasu dobowego 24 h. Jest idealnym dodatkiem do noszenia na co dzień. Odsłania swoje „serce”, ale tylko częściowo.

Oto nowość – damski zegarek marki GUESS o referencji GW0253L2.

Mieliśmy okazję testować go przez kilkanaście dni. Jak wypadł w naszej recenzji?

Zapraszam do lektury!

Czytaj więcej

Podobne posty
w Seiko, Zegarki, Zegarki Damskie
Seiko Lukia – damskie kwiaty kwitnącej wiśni
11 września 2020
w Porady, Zegarki
Zegarki ze wskazaniem faz Księżyca – czas natury, czas człowieka
3 lipca 2021
w Guess, Guess Moda, Zegarki, Zegarki Damskie
Guess Wonderlust – stylowy zegarek w kolorach tęczy
13 lutego 2018
w Hornavan, Recenzje, Zegarki, Zegarki Damskie

Recenzja: Hornavan Salla w zestawie z bransoletką

Zegarek w zestawie z bransoletką. Prosty, minimalistyczny design. Pasował będzie na co dzień i na wieczór. Żółte złoto spotyka się tutaj z klasyczną czernią tworząc wyrafinowaną kompozycję, a precyzja wskazań kwarcowego japońskiego mechanizmu komponuje się ze skandynawskim stylem.

Oto damski zegarek szwedzkiej marki Hornavan z kolekcji Salla o referencji SA309010132.

Filigranowy zegarek i lśniąca bransoletka w jednym zestawie.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Cerruti 1881, Zegarki
Lubisz lśnić? Zobacz 4 propozycje damskich zegarków idealnych na zimę
23 grudnia 2020
w Zegarki
Tommy Hilfiger – historia marki, najciekawsze fakty, przegląd wybranych kolekcji zegarków
3 maja 2021
w Hornavan, Zegarki
Jaki zegarek wybrać dla kobiety na Święta? Propozycje szwedzkiej marki Hornavan
14 grudnia 2021
w Jacques Lemans, Recenzje, Zegarki

Recenzja: Jacques Lemans Chronograph (1-2091E)

Zegarek typu chronograf, czyli posiadający dodatkową funkcję w postaci stopera, umożliwiający precyzyjny pomiar odcinków czasu, a zarazem niemal rasowy diver, bo ma klasę wodoszczelności 200m. Model o wyraźnie sportowym designie, ale jednak z nutką elegancji. Właśnie taki zegarek trafił do naszej redakcji.

Oto męski zegarek marki Jacques Lemans Chronograph o referencji 1-2091E.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Garett, Zegarki, Zegarki dla dzieci
Smartwatch Garett Kids – idealny prezent dla dziecka z okazji komunii
30 kwietnia 2022
w Zegarki, Zegarki Damskie
Top 5: białe zegarki damskie. Uzupełnią modowe stylizacje nie tylko w święta!
18 kwietnia 2022
w Zegarki
Trochę strachów na Twoim nadgarstku. Top 6 zegarków na Halloween
29 października 2021
Podobne posty
w Zegarki, Zegarki Męskie
Tissot prezentuje nowość inspirowaną kultowym modelem z 1978 r.
10 marca 2021
w Moda
Moda zaklęta w kolorach – poznaj najnowsze jesienne trendy!
24 września 2021
w Casio, Casio Vintage, Zegarki, Zegarki Damskie, Zegarki Męskie
Casio Vintage Set
4 października 2019
Podobne posty
w Bulova, Zegarki, Zegarki Męskie
Bulova Devil Diver Oceanographer (96B350) – gdzie diabeł nie może, tam… Bulovę pośle
19 marca 2021
w Hornavan, Zegarki
Hornavan Salla i Gryning. Zegarki, które przyniosą Ci szczęście
20 listopada 2020
w Knock Nocky, Porady, Zegarki, Zegarki dla dzieci
Jak spędzać z dzieckiem więcej wspólnego czasu? Praktyczne porady od Knock Nocky
8 listopada 2021
Podobne posty
w Zegarki
W jaki sposób zegarek może pomóc Ci wytrwać w postanowieniach noworocznych?
24 stycznia 2022
w Seiko, Zegarki, Zegarki Męskie
Seiko 5 Sports x Brian May Limited Edition – świat zegarków i muzyki w jednym
15 kwietnia 2022
w Atlantic, G-SHOCK, Jacques Lemans, Seiko, Zegarki, Zegarki Męskie
Zegarki na lato 2021: top 5 rasowych, męskich diverów
16 sierpnia 2021
w Garett, Recenzje, Zegarki, Zegarki dla dzieci

Recenzja: smartwatch dziecięcy Garett Kids Spark 4G RT

Zanim skupimy się na recenzji dziecięcego smartwatcha i dokładnie przyjrzymy się jego funkcjom, na wstępie chciałabym opowiedzieć o pojęciu czasu u dzieci. Co dzieci wiedzą o czasie? Co o nim myślą? Co mówią? Jak sobie wyobrażają upływ czasu w przedszkolu, szkole, domu? Kiedy jest odpowiedni moment na podarowanie dziecku pierwszego zegarka?

Na te i inne pytania znajdziesz odpowiedź poniżej.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Seiko, Zegarki, Zegarki Męskie
Mistrzostwa Świata w Lekkoatletyce 2022. Najnowszy zegarek Seiko przygotowany z tej okazji
9 maja 2022
w Zegarki, Zegarki Męskie
Kolekcja Sport marki Aztorin: kibicuj z zegarkiem w narodowych barwach
10 czerwca 2018
w Wiadomości, Wydarzenia i relacje
Najważniejsze trendy na sezon wiosna – lato 2022 w jednym miejscu. Relacja z press open day
26 kwietnia 2022

MODNE MARKI NA CZASIE

Zamknij