MODNE MARKI ZEGARKOWE

Kategoria

Recenzje

w Jacques du Manoir, Recenzje, Zegarki

Recenzja: Jacques du Manoir Beauty – zegarek stworzony, by błyszczeć

Tradycyjna, okrągła koperta, masa perłowa na tarczy, lśniący od mieniących się kamieni pierścień i precyzyjny mechanizm kwarcowy. Do tego bransoleta w kolorze złotym, której środkowe ogniwa również ozdobiono błyszczącymi kamieniami. Zegarek damski Jacques du Manoir Beauty JWL01502 to harmonia, elegancja i luksus w jednym. Ten zegarek został stworzony do tego, by błyszczeć!

Mieliśmy okazję gościć go w naszej redakcji i testować.

Jak wypadł w naszej recenzji? Zapraszamy do lektury!

Czytaj więcej

Podobne posty
w Seiko, Zegarki
Seiko 140th Anniversary Limited Editions – dwa, najnowsze limitowane modele powstałe z inspiracji jedną z dzielnic w Tokio
8 grudnia 2021
w Jacques du Manoir, Zegarki, Zegarki Damskie
Jacques du Manoir – szwajcarska marka tworząca zegarki z myślą o kobietach
21 lutego 2022
w GC, Zegarki
Precyzja stylu. Dowiedz się więcej o zegarkach marki GC!
22 kwietnia 2022
w Recenzje, Zegarki, Zegarki Męskie

Recenzja: Pulsar Solar Chronograph Akcelerator (PZ5117X1)

Dziś pod naszą redakcyjną lupę bierzemy dla Was, drodzy Czytelnicy, jeden z najnowszych męskich zegarków marki Pulsar. To model Pulsar Solar Chronograph Akcelerator o referencji PZ5117X1. Ten japoński zegarek to praktyczne narzędzie dla mężczyzn, którzy chcą być „na czasie”.

Czy pozytywnie przejdzie nasz test? Sprawdźcie i przekonajcie się sami! 

Czytaj więcej

Podobne posty
w Porady, Zegarki
Poradnik: na co zwrócić uwagę przy zakupie nowego smartwatcha?
14 sierpnia 2021
w Lacoste, Lacoste Moda, Marki modowe, Moda
5 ubrań z szafy Igi Świątek. Jak wygląda moda inspirowana tenisem?
28 października 2020
w G-SHOCK, Zegarki, Zegarki Męskie
G-SHOCK prezentuje dwie, limitowane elektryzujące nowości
11 listopada 2020
w Bulova, Recenzje, Zegarki

Recenzja: Bulova Lunar Pilot Chronograph

Bulova to marka zegarmistrzowska, która ma bardzo długą historię oraz wiele osiągnięć na swoim koncie. Ostatnio można powiedzieć, że przeżywa ona swego rodzaju renesans. To jedna z firm produkujących zegarki, której korzenie wywodzą się ze Stanów Zjednoczonych. Dziś, kiedy zegarmistrzostwo kojarzymy głównie ze Szwajcarią i Japonią, dawniej istniejące w USA przedsiębiorstwa zegarkowe albo już nie istnieją, albo często nie są postrzegane jako pochodzące właśnie stamtąd.

Oczywiście miłośnicy zegarków z reguły znają rodowód danej marki i jej korzenie, jednakże większość użytkowników raczej nie ma tej wiedzy. To dlatego, że wiele marek o takim rodowodzie już nie istnieje z racji nie przetrwania tzw. rewolucji kwarcowej, lub ich zegarki produkowane są obecnie już w zupełnie innym miejscu na świecie.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Bulova, Wiadomości, Wydarzenia i relacje
Pokaz zegarków Bulova w kosmicznej odsłonie – relacja i zdjęcia
9 listopada 2021
w Zegarki, Zegarki Damskie
Vostok Europe Undine – dwa, nowe damskie modele, które skradną serca kobiet
9 kwietnia 2021
w Zegarki
Dodaj kolorów do codzienności z Alpina Comtesse Sport Quartz Rainbow
24 sierpnia 2022
w Recenzje, Zegarki, Zegarki Damskie

Recenzja: Adriatica Moonphase – stylowy zegarek damski z praktycznymi funkcjami

Znana szwajcarska marka Adriatica dodała do swojego portfolio nowy zegarek z popularnej damskiej kolekcji Moonphase. Tym razem jest to model na złotej bransolecie typu mesh, ze złotą kopertą, rozbudowanym datownikiem oraz wskazaniem faz Księżyca.

Oto jeden z najnowszych modeli w ofercie marki Adriatica o referencji A3732.1187QF.

Zobaczmy co proponuje ten stylowy i funkcjonalny zegarek.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Vector Smart, Zegarki
Najnowsze smartwatche Vector Smart Stylish. Powitaj wiosnę stylowo i aktywnie!
21 marca 2022
w Obaku Denmark, Zegarki, Zegarki Damskie
Minimalizm zawsze w modzie. Obaku prezentuje damskie nowości z kolekcji Lyng
30 lipca 2021
w Hornavan, Zegarki
Hornavan Salla i Gryning. Zegarki, które przyniosą Ci szczęście
20 listopada 2020
w Guess, Recenzje, Zegarki, Zegarki Damskie

Recenzja: GUESS Dress Clear Cut – czyli wyglądać jak milion dolarów

Ma wszystko czego potrzebuje na co dzień współczesna zabiegana kobieta: kwarcowy mechanizm, datownik wskazujący dzień tygodnia i miesiąca oraz wskazanie dzień/noc, czyli czasu dobowego 24 h. Jest idealnym dodatkiem do noszenia na co dzień. Odsłania swoje „serce”, ale tylko częściowo.

Oto nowość – damski zegarek marki GUESS o referencji GW0253L2.

Mieliśmy okazję testować go przez kilkanaście dni. Jak wypadł w naszej recenzji?

Zapraszam do lektury!

Czytaj więcej

Podobne posty
w Wiadomości
Calvin Klein i Movado zaprezentowały pierwszą wspólną kolekcję na sezon wiosna–lato 2022
31 maja 2022
w Zegarki
Nowa kolekcja zegarków Adidas. Zrodzone z miłości do sportu. Stworzone, by inspirować!
6 kwietnia 2022
w Police, Zegarki, Zegarki Damskie
Odważne i efektowne. Police prezentuje damskie nowości. Zobacz czy są dla Ciebie?
29 kwietnia 2021
w Hornavan, Recenzje, Zegarki, Zegarki Damskie

Recenzja: Hornavan Salla w zestawie z bransoletką

Zegarek w zestawie z bransoletką. Prosty, minimalistyczny design. Pasował będzie na co dzień i na wieczór. Żółte złoto spotyka się tutaj z klasyczną czernią tworząc wyrafinowaną kompozycję, a precyzja wskazań kwarcowego japońskiego mechanizmu komponuje się ze skandynawskim stylem.

Oto damski zegarek szwedzkiej marki Hornavan z kolekcji Salla o referencji SA309010132.

Filigranowy zegarek i lśniąca bransoletka w jednym zestawie.

Czytaj więcej

Podobne posty
w GC, Zegarki
Precyzja stylu. Dowiedz się więcej o zegarkach marki GC!
22 kwietnia 2022
w Obaku Denmark, Zegarki
Kaffe time. Przyjemne chwile z najnowszymi damskimi zegarkami Obaku Denmark
7 lutego 2022
w Wiadomości
Marki modowe, które wycofały się z Rosji. Bez obaw możecie robić w nich zakupy!
1 kwietnia 2022
w Jacques Lemans, Recenzje, Zegarki

Recenzja: Jacques Lemans Chronograph (1-2091E)

Zegarek typu chronograf, czyli posiadający dodatkową funkcję w postaci stopera, umożliwiający precyzyjny pomiar odcinków czasu, a zarazem niemal rasowy diver, bo ma klasę wodoszczelności 200m. Model o wyraźnie sportowym designie, ale jednak z nutką elegancji. Właśnie taki zegarek trafił do naszej redakcji.

Oto męski zegarek marki Jacques Lemans Chronograph o referencji 1-2091E.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Bulova, Zegarki, Zegarki Damskie
Dzień Kobiet – wyjątkowe prezenty dla wyjątkowych kobiet
28 lutego 2022
w Casio Vintage, Zegarki
Najnowszy zegarek CASIO Vintage A100. Zobacz bohaterski model z filmu „Obcy”!
26 marca 2022
w Zegarki
Męski zegarek Casio Edifice EQB-1100 – sportowe serce w eleganckiej oprawie
22 stycznia 2021
Podobne posty
w Timberland, Zegarki, Zegarki Damskie
Z jakim zegarkiem na spacer po lesie? Damskie propozycje od Timberland
19 sierpnia 2020
w Zegarki
LLARSEN: zegarki z najszczęśliwszego kraju na świecie
21 grudnia 2020
w Moda
Modne sukienki na jesień i zimę 2021. Poznaj najnowsze trendy!
11 grudnia 2021
Podobne posty
w Vector Smart, Zegarki
Nowy Rok na sportowo. Nowe smartwatche Vector Smart dla każdego
8 stycznia 2022
w Wiadomości, Wydarzenia i relacje
Konkurs na najpiękniejszą stylizację lat 30. XX wieku w kapeluszu rozstrzygnięty!
27 września 2022
w Strand Denmark by Obaku, Zegarki, Zegarki Damskie
Najbardziej stylowe zegarki na wiosnę. 5 propozycji od duńskiej marki, które pokocha każda fashionistka
22 maja 2021
Podobne posty
w Swatch, Zegarki
Swatch rusza w kosmos – nowa kolekcja SPACE Collection
19 czerwca 2021
w Obaku Denmark, Wiadomości, Zegarki Damskie
Dzień Kobiet. Kwiaty, diamenty i… zegarek
2 marca 2020
w Porady, Zegarki
Zegarki ze wskazaniem faz Księżyca – czas natury, czas człowieka
3 lipca 2021

MODNE MARKI NA CZASIE

Zamknij