MODNE MARKI ZEGARKOWE

Kategoria

Recenzje

w Recenzje, Seiko, Zegarki

Seiko 5 Sports Suits Style (SRPD69K1) – ocena użytkownika po 4 latach (zdjęcia live)

Zapewne wielu z was, podobnie jak ja, swoją przygodę z zegarkami mechanicznymi zaczęło od któregoś z wielu modeli kultowego zegarka Seiko 5. Kiedyś tani, w porównaniu do znacznej części konkurencyjnych zegarków tego rodzaju, a jednocześnie należący do marki cieszącej się niesłabnącą renomą. A dziś nadal mający wiele do zaoferowania.

Jednocześnie od 1963 roku, kiedy to miała miejsce premiera tej serii, powstało bardzo dużo wariantów tego czasomierza. Trudno, więc nie ulec pokusie kupna tego zegarka, szczególnie na początku swojej zegarkowej drogi.

Czytaj więcej

Podobne posty
w G-SHOCK, Zegarki, Zegarki Męskie
G-SHOCK prezentuje nowości z linii GBX100 (nie tylko) dla surferów
15 września 2021
w Cerruti 1881, Police, Zegarki
Zegarki na prezent pod choinkę – dla niej i dla niego
10 grudnia 2021
w Guess, Zegarki, Zegarki Damskie
Dla kobiet ten zegarek to prawdziwy skarb. Pomaga walczyć z rakiem piersi
16 października 2020
w Inventic, Recenzje, Zegarki

Recenzja: Inventic City Lady – dla kobiet, które chcą dodać blasku codzienności

Nowoczesny, elegancki zegarek szwajcarskiej marki, która ma ponad 100-letnią historię. Modowy, klasyczny i biżuteryjny. Dość prosty w formie i stonowany, ale z efektem „blink”. Odpowiedni zarówno do noszenia na co dzień, jak i na wieczorne wyjścia. Może spodobać się wielu kobietom. Do redakcji portalu Zegarki i Moda w celu wykonania recenzji trafił damski zegarek szwajcarskiej marki, która jest coraz lepiej znana i rozpoznawana w Polsce – Inventic.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Wiadomości, Zegarki
Generacja Z i marka G-SHOCK – stworzeni, by łamać konwenanse. Kampania #BuiltDifferent
10 kwietnia 2023
w Wiadomości
Bogna Sworowska twarzą najnowszej kolekcji kapsułowej „TIMELESS FEMININITY” marki TATUUM!
12 kwietnia 2023
w Zegarki
Zegarki GaGa Milano – triumf kolorów, kreatywności i przełamywania schematów
10 października 2022
w GC, Recenzje, Zegarki

Recenzja: GC Z12003L1MF – dla kobiet, które uwielbiają eleganckie błyskotki

Dla kobiet, które uwielbiają eleganckie błyskotki, marka GC przygotowała w sezonie jesień – zima 2022/23 specjalny zegarek. Ma sportowy charakter ze względu na bransoletę, ma też masę perłową na tarczy i kryształki Swarovskiego na pierścieniu okalającym kopertę. Elegancki, pełny blasku, idealny na każde spotkanie, także świąteczne. Taki właśnie jest GC Z12003L1MF, który poddajemy szczegółowej recenzji.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Wiadomości
Francuska para taneczna ustanawia nowy rekord świata!
19 lutego 2022
w Seiko, Zegarki, Zegarki Męskie
Seiko Prospex 1965 i 1970 – nowoczesna reinterpretacja dwóch nowych nurków
7 czerwca 2021
w Zegarki
Nowa kolekcja zegarków Adidas. Zrodzone z miłości do sportu. Stworzone, by inspirować!
6 kwietnia 2022
w GC, Recenzje, Zegarki

Recenzja: GC Sport Chic – jesień z zegarkiem w stylu glamour

Francuski styl spotyka się tutaj ze szwajcarską jakością, a różowe złoto przeplata z harmonią zieleni i spokojem błękitu. Sportowy zegarek, który będzie odpowiedni do założenia na wiele eleganckich okazji. Ma praktyczne funkcje dodatkowe, przydatne na co dzień. Oto zegarek damski marki GC z kolekcji Sport Chic o referencji GC Y06009L7MF. Stylowa biżuteria i zarazem praktyczny dodatek na nadgarstku!

Jak wypadł w naszej recenzji? Zapraszamy do lektury!

Czytaj więcej

Podobne posty
w Moda
Perfumy damskie na wiosnę i lato 2023 – ranking 10 zapachów idealnych na ciepłe dni
5 czerwca 2023
w Atlantic, Zegarki
Atlantic Worldmaster Open Heart Limited Edition – zobacz jak bije serce czasu
5 listopada 2021
w Moda, Porady dotyczące mody
W czym powitać Nowy Rok? Poznaj stylizacje sylwestrowe na każdą okazję!
28 grudnia 2022
w Jacques du Manoir, Recenzje, Zegarki

Recenzja: Jacques du Manoir Beauty – zegarek stworzony, by błyszczeć

Tradycyjna, okrągła koperta, masa perłowa na tarczy, lśniący od mieniących się kamieni pierścień i precyzyjny mechanizm kwarcowy. Do tego bransoleta w kolorze złotym, której środkowe ogniwa również ozdobiono błyszczącymi kamieniami. Zegarek damski Jacques du Manoir Beauty JWL01502 to harmonia, elegancja i luksus w jednym. Ten zegarek został stworzony do tego, by błyszczeć!

Mieliśmy okazję gościć go w naszej redakcji i testować.

Jak wypadł w naszej recenzji? Zapraszamy do lektury!

Czytaj więcej

Podobne posty
w Wiadomości
Anya Taylor – Joy w kreacji inspirowanej ognistym flamenco. Zobacz jej stylizację na paryskim pokazie Diora!
17 lutego 2023
w Zegarki
Trzy nowe zegarki Certina, które warto zapamiętać!
13 stycznia 2021
w Garett, Zegarki
Wybieramy smartwatch na wakacje. Jaki model spełni Twoje oczekiwania?
3 sierpnia 2022
w Recenzje, Zegarki, Zegarki Męskie

Recenzja: Pulsar Solar Chronograph Akcelerator (PZ5117X1)

Dziś pod naszą redakcyjną lupę bierzemy dla Was, drodzy Czytelnicy, jeden z najnowszych męskich zegarków marki Pulsar. To model Pulsar Solar Chronograph Akcelerator o referencji PZ5117X1. Ten japoński zegarek to praktyczne narzędzie dla mężczyzn, którzy chcą być „na czasie”.

Czy pozytywnie przejdzie nasz test? Sprawdźcie i przekonajcie się sami! 

Czytaj więcej

Podobne posty
w Seiko, Zegarki, Zegarki Męskie
King Seiko 140th Anniversary Limited Edition – reedycja kultowego zegarka
29 marca 2021
w Timex, Zegarki
Timex M79 Automatic 40 mm – sportowy zegarek dla fanów stylistyki retro
6 lutego 2021
w Zegarki
Zegarki Skagen: hygge, historia, kamienie milowe i fakty, które Cię zaskoczą!
30 lipca 2022
w Bulova, Recenzje, Zegarki

Recenzja: Bulova Lunar Pilot Chronograph

Bulova to marka zegarmistrzowska, która ma bardzo długą historię oraz wiele osiągnięć na swoim koncie. Ostatnio można powiedzieć, że przeżywa ona swego rodzaju renesans. To jedna z firm produkujących zegarki, której korzenie wywodzą się ze Stanów Zjednoczonych. Dziś, kiedy zegarmistrzostwo kojarzymy głównie ze Szwajcarią i Japonią, dawniej istniejące w USA przedsiębiorstwa zegarkowe albo już nie istnieją, albo często nie są postrzegane jako pochodzące właśnie stamtąd.

Oczywiście miłośnicy zegarków z reguły znają rodowód danej marki i jej korzenie, jednakże większość użytkowników raczej nie ma tej wiedzy. To dlatego, że wiele marek o takim rodowodzie już nie istnieje z racji nie przetrwania tzw. rewolucji kwarcowej, lub ich zegarki produkowane są obecnie już w zupełnie innym miejscu na świecie.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Zegarki, Zegarki Damskie, Zegarki Męskie
Paul Hewitt: marka, którą musisz poznać
27 lipca 2020
w Knock Nocky, Zegarki
Zegarek dziecięcy jako pomysł na prezent od św. Mikołaja. Jaki wybrać? Podpowiadamy!
21 listopada 2022
w Hornavan, Zegarki, Zegarki Damskie
Rozkwitnij na wiosnę i zobacz najnowsze modele zegarków Hornavan!
4 maja 2022
w Recenzje, Zegarki, Zegarki Damskie

Recenzja: Adriatica Moonphase – stylowy zegarek damski z praktycznymi funkcjami

Znana szwajcarska marka Adriatica dodała do swojego portfolio nowy zegarek z popularnej damskiej kolekcji Moonphase. Tym razem jest to model na złotej bransolecie typu mesh, ze złotą kopertą, rozbudowanym datownikiem oraz wskazaniem faz Księżyca.

Oto jeden z najnowszych modeli w ofercie marki Adriatica o referencji A3732.1187QF.

Zobaczmy co proponuje ten stylowy i funkcjonalny zegarek.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Bulova, Zegarki, Zegarki Męskie
Kultowy zegarek w kolejnej odsłonie – Bulova Archive Series Lunar Pilot 98K112
19 kwietnia 2023
w Vector Smart, Zegarki
Vector Smart: inteligentny zegarek na każdą pogodę!
23 września 2022
w Lorus, Zegarki
Nowości marki Lorus. Sportowe modele dla niej i dla niego
10 marca 2023
w Guess, Recenzje, Zegarki, Zegarki Damskie

Recenzja: GUESS Dress Clear Cut – czyli wyglądać jak milion dolarów

Ma wszystko czego potrzebuje na co dzień współczesna zabiegana kobieta: kwarcowy mechanizm, datownik wskazujący dzień tygodnia i miesiąca oraz wskazanie dzień/noc, czyli czasu dobowego 24 h. Jest idealnym dodatkiem do noszenia na co dzień. Odsłania swoje „serce”, ale tylko częściowo.

Oto nowość – damski zegarek marki GUESS o referencji GW0253L2.

Mieliśmy okazję testować go przez kilkanaście dni. Jak wypadł w naszej recenzji?

Zapraszam do lektury!

Czytaj więcej

Podobne posty
w Ted Baker, Zegarki
Marka, którą musisz znać: Ted Baker London. Elegancja i luksus prosto z Londynu
10 września 2022
w Zegarki
Nowa kolekcja zegarków Adidas. Zrodzone z miłości do sportu. Stworzone, by inspirować!
6 kwietnia 2022
w Knock Nocky, Zegarki
Magiczne propozycje zegarków dla dzieci od Knock Nocky!
17 grudnia 2021
w Hornavan, Recenzje, Zegarki, Zegarki Damskie

Recenzja: Hornavan Salla w zestawie z bransoletką

Zegarek w zestawie z bransoletką. Prosty, minimalistyczny design. Pasował będzie na co dzień i na wieczór. Żółte złoto spotyka się tutaj z klasyczną czernią tworząc wyrafinowaną kompozycję, a precyzja wskazań kwarcowego japońskiego mechanizmu komponuje się ze skandynawskim stylem.

Oto damski zegarek szwedzkiej marki Hornavan z kolekcji Salla o referencji SA309010132.

Filigranowy zegarek i lśniąca bransoletka w jednym zestawie.

Czytaj więcej

Podobne posty
w Timberland, Zegarki
Zegarki solarne Timberland – naturalnie na czasie
1 października 2021
w Guess, Zegarki
GUESS prezentuje cyfrowe nowości na jesień
4 września 2021
w Biżuteria, Moda
Biżuteria ze szmaragdem: najciekawsze fakty, których być może nie wiesz!
19 listopada 2021

MODNE MARKI NA CZASIE

Zamknij